Αρχική Σελίδα
 
   
   
Ψάρεμα manufacturers
DYNAMIDE BAITS
 
Η μεγαλύτερη σειρά boilies , grountbaits , pellets , fluro pop-ups , και mixes για το ψάρεμα του κυπρίνου και άλλων μεγάλων ειδών ψαριού στο γλυκό νερό . Αριστη ποιότητα σε όλα τα δολώματα , σε ποικιλία μεγέθους , χρωμάτων , μυρωδιών που κάνουν το δολωμα ακαταμάχητο .
 

FONDERIA ROMA ΒΑΡΗ
 
Η εταιρεία Fonderia Roma C.O.M.E.T.A Srl είναι ο κατασκευαστής για όλων των ειδών βάρη για όλα τα είδη ψαρέματος . Η μεγαλύτερη ποικιλία σε βάρη για απλό ψάρεμα , για surfcasting , για casting , για κατάδυση , για ψάρεμα σε άμμο , για ψάρεμα σε βράχους , για βαθιά καθετή , για big game ψαρέματα κτλ.
 

Lineaeffe
 
Η Lineaeffe είναι μια ιταλική επιχείρηση εξοπλισμού ψαρέματος, που βρίσκετε σε αυτόν τον τομέα για σχεδόν 25 χρόνια. Όλες οι φάσεις παραγωγής, σχέδιο, συνέλευση όλων των μερών, και ο ποιοτικός έλεγχος, γίνονται στην Ιταλία, μέσα σε ένα νέο κτήριο που μπορεί να υποστηρίξει τις μεγάλες ποσότητες παραγωγής και την ποιότητα αποθεμάτων.
 

Abu Garcia
 
Για τρεις γενεές και πέρα, οι ψαράδες από όλο τον κόσμος έχουν δίξει την εμπιστοσύνη τους στα Abu Garcia για τον εξοπλισμό που αντέχει ακόμη και στις πιό σκληρές δοκιμασίες. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μηχανές , καλάμια εξειδικευμένα και εξοπλιμό για το ψάρεμα.
 

Mitchell
 

Εξειδικευμένα καλάμια και μηχανές για ψαράδες που αναζητούν την καλύτερη ποιότητα.

 

Berkley
 
Πάθος! Αυτό είναι που έκανε την εταιρία Berkley να βρίσκετε στην κορυφή του εξοπλισμού για το ψαρέμα. Η Berkley είναι το εμπορικό σήμα ασφαλίστρου του εξοπλισμού αλιείας που τροφοδοτεί το πάθος σας για την αλιεία, προσφέροντας την ευρύτερη σειρά λύσεων που αναπτύσσονται από τους ψαράδες.
 

Mustad
 
Τα πρώτα ανα το παγκόσμιο αγκίστρια ! Ο MUSTAD δεν χρειάζεται παρουσίαση ! 
 

VMC
 
Η εταιρία VMC είναι ο πρώτος κατασκευαστής και προμηθευτής τριπλών γάντζων. Οι εξαγωγές 90% της παραγωγής του και προμήθειες δελεάζουν τους κατασκευαστές και τους λιανοπωλητές γάντζων σε 70 χώρες παγκοσμίως. Η VMC χρησιμοποιεί τις σύγχρονες αυτόματες μηχανές και τις αρχές εφαρμοσμένης μηχανικής κατάστασης προόδου. Υπερηφανεύεται για την υψηλή ποιότητα των γάντζων και των υπηρεσιών του.
 

Rapala
 
Η εταιρία Rapala ξόδεψε ένα μεγάλο χρόνο διάστημα στο πλάι τους καπετάνιους και τους καθημερινούς ψαράδες από περισσότερες από 140 διαφορετικές χώρες, ακούοντας προσεκτικά τις ιδέες τους για αυτό και τώρα μπορεί να κατασκέυαζει μεγάλα νέα προϊόντα αλιείας. Τώρα, η Rapala είναι σε θέση να αναπτύξει τα μοναδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα που σχεδιάστηκαν συγκεκριμένα για τις ανάγκες των ψαράδων.
 

Yo-Zuri
 
Η εταιρεία Yo-Zuri-Duel φημιζεται για την ποιότητα των προϊόντων της, η οποία έχει αντέξει τη δοκιμή του χρόνου ή κατά καιρούς κατώτερες μιμήσεις. Η Υο- Zuri έχει αναπτύξει τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της που κατέχουν την προτιά στη βιομηχανία "σκληρά-δολώματα" σε ολόκληρη την χώρα.
 

Penn
 
Το Penn  είναι το μεγαλύτερο όνομα στην αλιεία! Διεθνές κατασκευαστές εξοπλισμού ψαρέματος.
 

STREN
 
Η σειρά από μισίνες STREN , ανήκει στον οργανισμό ψαρέματος Pure Fishing. Δημιουργήθηκαν το 1958 , και έκαναν όλους τους ψαράδες χαρούμενους, Οι μισίνες αυτές είναι γνωστές για την δύναμη τους και την πρωτοποριακή τεχνολογία τους. Η σειρά αποτελείται από fluorocarbon lines , super lines , monofilament lines , για όλα τα είδη ψαρέματος και όλες τις ανάγκες.
 

FENWICK
 
Η σειρά FENWICK ανήκει στον όμιλο της εταιρείας ψαρέματος PURE FISHING. Εξειδικεύεται στην παρασκευή προιόντων fly fishing , αλλά και άλλα είδη ψαρέματος.
 

Fladen
 

H FLADEN έχει σαν σύνθήμα της , ότι όλοι μπορούν να ψαρέψουν!

Γι'αυτό , κατασκευάζει είδη ψαρέματος για όλες τις ηλικείες και όλα τα επίπεδα . 

 

Dam
 
Η D.A.M. έχει κατορθώσει να κερδίσει σταθερά στις εσωτερικές και διεθνείς αγορές. Φυσικά αυτό καθιστά την D.A.M υπερήφανο μέχρι ένα σημείο, αλλά σημαντικότερος λόγος είναι το επιτυχείς πρόγραμμα και τις χαμηλές τιμές που οδηγεί σε μια ευρεία ικανοποίηση των πελατών, των λιανοπωλητών καθώς επίσης και των ψαράδων!
 

Colmic
 
Η Colmic® είναι ηγέτης στον επιχειρησιακό καθώς επίσης και στον αθλητικό τομέα. Η Colmic® είναι πάντα δεσμευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων υλικών. Η Colmic® ενήμερη για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του αθλητισμού έχει παράγει και προσφέρει μια μεγάλη επιλογή από τον πιό πρόσφατο εξοπλισμό αλιείας.
 

Tubertini
 
Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός αλιείας, ηγέτης στον τομέα του αθλητισμού, εσωτερικά ύδατα, αθλήματα στη θάλασσα κ.τλ.
 

Williamson
 

Η ανάπτυξη από τη δύναμη στη δύναμη, από τις ταπεινές αρχές η Williamson έχει γίνει ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην κατασκευή του παράκτιου ψαρέματος. Η Williamson συνεχίζει την αναζήτησή του για την ποιότητα, την καινοτομία και την τελειότητα όπως δικαιώνεται χρόνο με το χρόνο με τις πρωτοποριακές εισαγωγές προϊόντων του.

Κατασκευάζει δολώματα για BIG GAME.

 

Antiche Pasture
 

Ολα τα είδη δολώματος , ελκυστικές στα ψάρια μυρωδιές , τροφές , υγρά , boilies , pellets , μπασμοί , για θάλασσα και φράκτες.

 

KRISTAL FISHING
 
Παντού σε όλο τον κόσμο το όνομα Kristal Fishing , είναι συνώνημο με το βαθύ ψάρεμα απο την βάρκα. Τα προιόντα είναι αποτέλεσμα απο χρόνια έρευνας καθώς και απο το πάθος του κατασκευαστή για το είδος του ψαρέματος που αντιπροσωπεύει . Τα προιόντα αυτά είναι κατασκευασμένα με την πιο σύνχρονη τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά , και σίγουρα θα γίνουν το πιο πολύτιμο εργαλείο σας στο ψάρεμα.
 

Cebansa
 
Ειδικεύεται στην κατασκευή των δολωμάτων φύσης για το θαλάσσιο ψάρεμα. Το Cebansa ήταν η πρώτη εταιρία που έκανε την αντσούγια κόλλα. Όλα αυτά τα παραδοσιακά δολώματα παρέχονται στην ευρωπαϊκή αγορά, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ισπανίας.
 

Falcon Lines
 
Η Falcon δεσμεύεται να παρέχει στους ψαράδες το σωστό εργαλείο για την εργασία. Η τεχνογνωσία αλιείας και η εμπειρία ποιότητας έκανε την Falcon να σχεδιάσει και να χτίσει πρώτη τις δύο ιδιαίτερες ειδικευμένες ράβδους που επινοήσαν ένα ευρύτερο φάσμα στον τομέα της αλιείας.
 

Stonfo
 
Ειδικεύεται στην παραγωγή των εξαρτημάτων για τους περισσότερους τύπους αλιειών. Αυτά τα προϊόντα πωλούνται κάτω από την ετικέτα Stonfo μέσω των μεγάλων χονδρεμπόρων σε παγκόσμια βάση. Η επιχείρηση Stonfo θα εισάγει σύντομα νέα προϊόντα αλιείας στην αγορά δεδομένου ότι συνεχίζει να ερευνά και να αναπτύσσει τις νέες ιδέες.
 

RAGOT
 

Μεγάλη σειρά από πλαστικά δολώματα σε ποικιλία χρωμάτων από 55μμ μέχρι 85μμ.

 

Panaro Plastica
 
Το Plastica Panaro είναι ο κύριος βιομηχανικός παραγωγός στον τομέα του ψαρέματος, με ένα εργατικό δυναμικό περίπου πενήντα παγκοσμίως. Τα προϊόντα του είναι στην επίδειξη σε όλες τις κύριες εμπορικές εκθέσεις στον τομέα: στην Κολωνία, το Παρίσι, το Ντύσελντορφ, το Μιλάνο, το Αμστερνταμ, το Σικάγο και τη Βαρκελώνη.
 

SUFIX
 

Οι καλύτερες μισίνες ανα τον κόσμο , ότι θέλετε σε όποια διάμετρο και χρώμα , στις καλύτερες τιμές!

 

FISHING FERRARI
 
Η αδελφική εταιρεία της LINEAEFFE ονομάζεται Fishing Ferrari. Tα προιόντα της είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά , και ξεχωρίζουν από τα άλλα καλάμια και μηχανές . Δίκαια ονομάζονται τα κοσμήματα του Ιταλικού ψαρέματος.
 

Venturieri
 

Οι καλύτεροι φελλοί ψαρέματος σε όλο τον κόσμο , χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά και τα πιο δελεαστικά χρώματα , ανανεώνοντας τις συλλογές του κάθε χρόνο.

 

Overton
 

Ο OVERTON κατασκευάζει δυνατά και όμορφα στριφτάρια και είναι μια τέχνη που μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν, αυτό είναι και το σύνθημα του.

 

Lemer
 
Τα προϊόντα αλιείας Lemer είναι το απόλυτο στοιχείο αναφοράς που χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες ψαράδες και μη σε όλο τον κόσμο. Ο κύριος λόγος για αυτήν την επιτυχία είναι η ποιότητα και η σειρά των προϊόντων, η οποία καλύπτει όλες τις τεχνικές ψαρέματος.
 

SHAKESPEARE
 

Η εταιρεία Shakespeare ιδρύθηκε το 1897 , είναι απο τις παλαιότερες και πιο φημισμένες εταιρείες στον κόσμο του ψαρέματος . Φέτος συνχωνεύθηκε με την Pure Fishing και η οικογένεια μεγάλωσε . Τα καλάμια Ugly Stick είναι τα πρώτα σε πωλήσεις ανα τον κόσμο και δημιουργήθηκαν απο τον Shakespeare πριν παρα πολλά χρόνια .

 

Mapp
 
Τα σημεία πώλησης του Mapp είναι ποιότητα και ποικιλομορφία, με περισσότερα από 6000 διαφορετικά πρότυπα εκτός από τα αποκλειστικά πρότυπα για τους πελάτες. Το Mapp παράγει προϊόντα εξοπλισμού αλιείας. Επίσης οι τιμές Mapp είναι πολύ ανταγωνιστικές.
 

BULDO FLOATS
 

Οι γνωστοί φελλοί Buldo που χρησιμοποιούνται για spiining κυρίως και για το ψάρεμα της βελονίδας . Τους γεμίζουμε με νερό , είναι αδιαφανές και έρχονται στρογγυλοί και οβάλ.

 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ
 

Η North Baits - Μ. Λιάκου & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι η μοναδική εταιρία στην ελληνική αγορά που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην εισαγωγή και διανομή ζωντανών δολωμάτων. Εβδομαδιαίες παραλαβές από ακροβάτη , μονοδόλι , bicadini , μάνες.

 

MIYA EPOCH ΜΗΧΑΝΕΣ
 
Ο πρώτος μηχανισμός στον κόσμο με αυτόματο έλεγχο φρένων , έλεγχο τεντώματος και προσαρμοσμένες λειτουργίες jigging . Χειροκίνητη περιέλιξη πετονιάς ή νήματος διότι αναλογα με το βάθος , βάρος κ.τ.λ , χρησιμοποιεί τα φρένα του αναλόγως της περίστασης . Χρησιμοποιούνται σε βαθιά καθετή , στη συρτή και στο jigging . Εχουν μεγάλη δυνατότητα έλξης , και ταχύτητα περιέλιξης της πετονιάς , μεγάλη δύναμη φρένων και ικανοποιητική χωρητικότητα νήματος , πολύ ελαφρύ μηχανισμό , μνήμη βάθους , καλώδια σύνδεσης , θήκη μεταφοράς και τροφοδοσία 12V .
 

Napier
 
Το Napier του Λονδίνου αφιερώθηκε στην κατασκευή των παραδοσιακών ποιοτικών αθλητικών αγαθών μέσω μιας πολιτικής και καινοτομίας της χρήσης καθώς και των σύγχρονης τεχνικής παραγωγής.
 

DOWNRINGERS
 
Μηχανήματα για ψαρέματα βαθειάς καθετής  , καθετής συρτής βυθού , καθετής συρτής παραγαδιού , καθετής συρτής βυθού με μολύβια θύλακας , επαγγελματική συρτή με 300 μέτρα dacron και 30 αριθμημένα μολύβια για 60μετρα βάθος , downringers , μπακάκι με 2 και 4 σαλαγκιές , απελευθερωτές συρτής , μολύβια φύλακες και γενικά ότι χρειάζεται ο βαρκάρης. Τα μηχανήματα έχουν εγγύηση και ανταλλακτικά.
 

Apexis Rods
 
Τα καλάμια APEXIS είναι από τα πιο ανθεκτικά καλάμια τα οποία εδώ και 10 χρόνια είναι στην Κυπριακή αγορά , ενθουσίασαν τους Κύπριους ψαράδες με την δύναμη και την παρουσία τους. Φτιαγμένο από carbon , το καλάμι APEXIS είναι γνωστό σε όλους τους καλούς ψαράδες , και όλοι θέλουν να το έχουν στην συλλογή τους. Διατίθεται σε 5μετρο , 6μετρο , 7μετρο , 8μετρο και 9μετρο . Κάθε χρόνο οι πωλήσεις του APEXIS αυξάνονται , αποδεικνύοντας την αποδοτικότητα του , και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι μερακλίδες ψαράδες.
 

Skretting - Fish Feed
 
Όλων των ειδών τροφές για ψάρεμα όπως κόκκινη πέρλα , γόνος , 2μμ , 4μμ , 6μμ, 8μμ.
 

SANGAN FISHING TACKLE
 

Η εταιρεία SANGAN Fishing Tackle , είναι μια μεγάλη εταιρεία στον τομέα των ψαρικών , με κύρια προιόντα μηχανές ειδικά για spinning , surfcasting , trolling και καλάμια όλων των τύπων , μεγάλη σειρά από είδη ψαρέματος , tackle boxes , και μεγάλη ποικιλία από είδη camping  , όπως αντίσκηνα , υπνόσακκους κλπ. Ολα τα προιόντα του SANGAN , περνούν από αυστηρούς ελέγχους , και η συνεργασία μαζί τους είναι πολύ επαγγελματική.Επίσης κατασκευάζει καπελάκια για ψάρεμα . Η εταιρεία SANGAN αναβαθμίζεται και κάθε χρόνο μας προσφέρει τα καλύτερα στον τομέα των καλαμιών και μηχανών ψαρέματος.

 

 

Robert Cruz
 
 

MEIKE LEISURE
 
Η εταιρεία MEIKE LEISURE ιδρύθηκε το 2001. Εξειδικεύεται στην κατασκευή ειδών ψαρέματος αλλά και κατασκήνωσης.
 

CRESSI-SUB
 

Η εταιρεία CRESSI είναι ο κυρίαρχος στον μαγικό κόσμο της θάλασσας. Ικανοποιεί τις ανάγκες των δυτών από τους αρχάριους στην πρώτη τους κατάδυση , μέχρι και τους επαγγελματίες. Regulators , BC'S , κονσόλες , πέδιλα , μάσκες , snorkels , φανάρια και προβολέας καταδύσεως , μαχαίρια , στολές κατάδυσης για άντρες και γυναίκες , γάντια , καλτσάκια , μποτίλιες οξυγόνου , τσάντες . Διαθέτει επίσης μια μεγάλη σειρά από είδη κολύμβυσης , όπως μάσκες απλές για κάθε ηλικία , γιαλάκια πισίνας , πέδιλα , σιλικονούχα καπελάκια πισίνας , ωτοασπίδες , nose plugs , αλλά και πανέμορφα σανδάλια και flip flops . Τα ψαροτούφεκα του CRESSI , είναι πασίγνωστα, χρησιμοποιούνται εδώ και 30 χρόνια από επαγγελματίες  , όπως ο Renzo Mazzari που κατέκτησε 3 φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα . Μερικά γνωστά ψαροτούφεκα του CRESSI , είναι το GERONIMO , GERONIMO PRO και COMANCHE.

 

 

DUEL
 
 

PICASSO
 
Η PICASSO , είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στην κατασκευή εξοπλισμού για ελεύθερη κατάδυση. Τα προιόντα της PICASSO , είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις καλύτερες προδιαγραφές , και μελετημένα από τον ίδιο τον Alessandro Picasso , τον ιδιοκτήτη της εταιρείας. Κατασκευάζει τα καλύτερα ψαροτούφεκα , στολές , γάντια, καλτσάκια , μαχαίρια , σημαδούρες , βέργες , μάσκες , πέδιλα , και όλα όσα χρειάζεται ο καλός ψαροτουφεκάς , αλλά και ο αρχάριος , για να μάθει να αγαπά την ζωή κάτω από την θάλασσα , γιατι πράγματι ο κόσμος αυτός είναι μαγευτικός.
 

SHIMANO
 

Οι πελάτες της SHIMANO είναι σοβαροί απαιτητικοί ψαράδες , που θέλουν να χρησιμοποιούν τα καλύτερα εργαλεία στα οποία εφαρμόζονται νέες τεχνολογίες.Ολα τα προιόντα της SHIMANO κορυφώνουν την φήμη της ως μια από τις καλύτερες εταιρείες ειδών αλιείας παγκοσμίως.